Konijntje Pipa had een broer, haar beste vriend.
Met hem kon ze fijn spelen. Elke dag.
Maar al een tijdje is hij er niet meer.
Hij at van bessen, sappig en rood.
Ze waren giftig en zo ging hij dood.
Sindsdien voelt mama zich als een ijskonijn.
Papa als een angsthaas.
Niets is nog zoals het vroeger was …
 

Een niet te missen boek voor thuis of in de klas …

 
IK WIL BIJ JOU ZIJN is een hartverwarmend verhaal over het konijntje Pipa. Over hoe je iemand zo hard missen kan, dat je er alles voor over hebt om terug bij hem of haar te zijn.Tijdens mijn lezingen zijn er altijd kinderen, die zich herkennen in het verhaal of het personage Pipa. Of het nu over de dood gaat, scheiding of gewoon iemand die ze al lang niet meer gezien hebben en heel erg missen. Het boek geeft sowieso mogelijkheden om met de kinderen erover te praten en te tekenen. Ik ben zo blij om te zien, te horen en te lezen in mijn mails, dat het boek voor vele kleine en grote mensen al iets kon betekenen.
 
Reactie van een leerkracht
 
‘Dit boek ontroert en blijft hangen in zowel hoofd als hart. Het is prachtig verwoord aangevuld met kleurrijke, sprekende illustraties. Kortom een pareltje!’
 

Wil je ‘Ik wil bij jou zijn’ kopen? Bestellen kan via mijn webshop


 

EBOOK

 
IK WIL BIJ JOU ZIJN is ook te verkrijgen als eBook. Heb je op school, bibliotheek, sessieruimte, … een smartboard of beamer? Dat is ideaal om het verhaal mèt tekst en tekeningen te projecteren!
EXTRA BIJ HET EBOOK: audio ingesproken door de auteur zelf!
 
Het ebook is te koop in de iTunes Bookstore

Jessica A.

Ook liet ik een traan bij het verhaal 'IK WIL BIJ JOU ZIJN'. Het is prachtig en ik denk ook wel bruikbaar als er zich een dergelijke situatie zou voordoen in de klas.

Nicole D.

Zo ontroerend en mooi!!!

Nicole

Elke V.

Prachtige illustraties! Het verhaal raakt diep in het hart en zal voor veel kinderen (maar ook volwassenen) iets kunnen betekenen.

Elke

Anja

Ik was 1 van de gelukkigen om het ebook IK WIL BIJ JOU ZIJN gratis te ontvangen… en ik wil bij deze laten weten dat het een prachtig boek is ! Hele mooie tekeningen, het verhaal op een prachtige kindvriendelijke manier gebracht en de essentie van een rouwproces wordt heel mooi in de kijker gezet. Een aanrader voor groot en klein…. Dankjewel Hilde Schuurmans !

Anja